Xperience CaixaBank és un espai per a sentir la música a un altre nivell, gaudir de l’esport com mai, viure la cultura en comptes de veure-la i assaborir l’art de la gastronomia. Entres?

La música mou

Ets d’aquelles persones que s’emocionen amb un “temazo” als concerts? Doncs ara pots gaudir de descomptes i prevenda d’entrades en festivals. Fins i tot podràs conèixer els teus artistes preferits al meet & greet!

Per a aventurers i fans

Si no pots esperar que comenci la temporada d’esquí o no saps viure sense futbol… aquest és el teu lloc! Aquí hi trobaràs descomptes i experiències per viure emocions fortes.

La cuina feta art

Gaudeixes del bon menjar i de l’alta cuina? Molt aviat podràs descobrir les millors experiències gastronòmiques amb plats plens de sabors, aromes i textures que portaran el teu paladar a zones inexplorades.

Cultura que es viu

Pocs moments són tan màgics com quan s’apaguen les llums i s’obre el teló. Per això, perquè puguis viure aquesta sensació i moltes més, aquí trobaràs entrades exclusives amb descomptes per a espectacles i obres de teatre.

NO ETS CLIENT I VOLS GAUDIR DE TOTES AQUESTES EXPERIÈNCIES?

Si vols gaudir de totes aquestes experiències exclusives, fes-te client de CaixaBank.

La nostra vida està formada per les emocions i les experiències que vivim. I, encara que cada un de nosaltres tingui històries diferents, som capaços d’empatitzar, connectar i aprendre de les dels altres.