Silenci. Comença el que és bo.

Amb els cinc sentits. Així és com es

gaudeix d’una obra d’art, ja sigui a un teatre o a un museu.

I és que si el que et va és fer plans culturals, tenim una programació que t’entusiasmarà.

Events

Apunta en la teva agenda el pròxim esdeveniment: assistir als Premis Talía de les Arts Escèniques. Més informació molt aviat!

Els teus avantatges

10% de descompte en entrades del Teatre del Soho CaixaBank

Si t’encanta el teatre, ara pots gaudir-ne amb un 10% de descompte en la compra d’entrades per a les obres del Teatre Soho CaixaBank.

Cinesa: des de 6,90 € l’entrada

Gaudeix de les últimes estrenes al millor preu de dilluns a dijous comprant les teves entrades a través de CaixaBank Now per ser client.

Cinesa: des de 7,50 € l’entrada

Gaudeix de les últimes estrenes al millor preu de divendres a diumenge comprant les teves entrades a través de CaixaBank Now per ser client.

Més Culture Xperience

Culture Xperience

Rere el teló – Director d’orquesta

Teatro Soho CaixaBank

Què seria del teatre sense música? Al Teatre del Soho CaixaBank ho tenen molt clar i és que cada nota és un diàleg, cada acord un personatge i cada actuació una obra mestra. Així ho explica el seu director d’Orquestra, Arturo Boscovich.

Culture Xperience

Rere el teló – Caps d’escenari

Teatro Soho CaixaBank

Una obra de teatre mai no es viu 2 vegades de la mateixa manera. I això és gràcies a la feina dels caps d’escenari que componen i cuiden cada element perquè sigui únic en ell mateix.

Culture Xperience

Rere el teló – Llums i so

Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío

Quantes vegades t’has preguntat qui està rere el teló perquè el show continuí? Descobreix aquí un dels equips que ho fa possible.

Culture Xperience

Rere el teló – Producció teatral

Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío

La part més màgica de la producció teatral és que al final res surt com estava previst, però tot i aixó, el resultat sempre és espectacular. Descobreix més sobre el que s’amaga rere el teló.

Culture Xperience

Rere el teló – Atrezzo

Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío

El primer pas d’un attrezzista és la inspiració, entendre l’estètica visual de l’obra i, a partir d’aquí, començar a crear juntament amb la resta d’equips. Vols saber més sobre aquesta professió?

Culture Xperience

Rere el teló – Disseny de vestuari

Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío

Teles, patrons, colors i volums. Els dissenyadors de vestuari confeccionen les peces de cada obra tenint en compte dues coses molt importants: l’estètica i la funcionalitat. Descobreix més sobre el procés de creació.