Viu el que altres han viscut.

Les experiències tenen una cosa única. Que a part d’enriquir, fer sentir i millorar com a persona a qui les viu, en ser explicades amb passió són capaces de fer el mateix amb qui les escolta.

Els teus avantatges

Premi Literari Xperience CaixaBank

Volem descobrir les millors obres del món de la cultura, la música, la gastronomia i l’esport. Envia’ns la teva obra a premioxperience@plataformaeditorial.com i guanya 1.000€, a més de publicar-la amb Plataforma Editorial. Participa fins el 5 d’agost!

Xperiencies amb

Dues personalitats destacades. Una única conversa. Un ambient íntim. I temes d'actualitat que ens interessen a tots.
No t'ho perdis!

Xperiencias con

Xperiencies amb Laura Escanes i Mikel Erentxun

Dos mons diferents i dues generacions diferents. Laura Escanes i Mikel Erentxun ens ofereixen una xerrada plena de reflexions en què posen en comú els seus somnis, les seves passions i els seus aprenentatges. Una conversa que trascendeix les diferències generacionals!

Xperiencias con

Xperiencies amb Paco Roncero i Edu Soto

Unim gastronomia i cultura amb Paco Roncero i Edu Soto, dos referents de diferents mons que comparteixen reflexions que et faran donar més d’una volta.

Xperiencias con

Xperiencies amb l’Alejandra Onieva i l’Andrés Ceballos

Quina és la part més divertida de ser actriu i cantant? L’Alejandra Onieva i l’Andrés Ceballos s’obren mentre parlen sobre les seves vides. No t’ho perdis!

Xperiencias con

Xperiencies amb la Gisela Pulido i la Carla Simón

Passió o obsessió? Viure sense cine o sense esport és una cosa que ni la directora Carla Simón, ni la campiona de kitesurf Gisela Pulido contemplen. Coneixem el seu dia a dia, com gaudeixen de la vida i com veuen el futur en aquesta conversa.

Xperiencias con

Xperiencies amb l’Iñaki Gabilondo i l’Alberto Contador

L’Iñaki Gabilondo i l’Alberto Contador parlen sobre inquietuds, adversitats, etapes, canvis i adaptació. És només part de la conversa en què descobriràs què hi ha darrere d’aquestes dues figures del periodisme i el ciclisme del nostre país.

Xperiencias con

Xperiencies amb la Raquel Sánchez Silva i el David Ferrer

Somniar en gran i que un dia aquest somni es faci realitat. Li ha passat al tenista David Ferrer i a l’escriptora i periodista Raquel Sánchez Silva. Escolta’ls en aquesta conversa parlant del que s’han trobat pel camí i de tot el que han après.

Xperiencias con

Xperiencies amb la Natalia Verbeke i la Maribel Verdú

Ens apropem al dia a dia de les actrius Maribel Verdú i Natalia Verbeke. Què fan quan s’apaga la càmera? Descobreix a dues “disfrutonas”, com elles mateixes es defineixen, en una conversa divertida entre amigues.

Xperiencias con

Xperiencies amb la Patricia Conde i el Saúl Craviotto

Molt més que piragüisme i televisió en aquesta conversa entre el Saúl Craviotto i la Patricia Conde: prioritats, pors, somnis, les millors anècdotes… Coneix-los millor i esbrina què comparteixen els dos protagonistes del vídeo.

Xperiencias con

Xperiencies amb la Nuria Roca i l’Alberto Contador

Una xerrada íntima entre la Nuria Roca i l’Antonio Orozco sobre la seva visió de la vida i els moments més importants de la seva trajectòria personal i professional. Inspiradors i autèntics a parts iguals durant aquesta estona junts.