No hi ha res com una mica d’acció.

Les sensacions que es viuen amb l’esport no es viuen amb res més. Experimenta-les molt aviat aquí amb

esdeveniments exclusius i grans descomptes

que portaran la teva passió al següent nivell.

 

Events

Molt aviat estaran disponibles els esdeveniments per gaudir de la neu en gran a Vaquèira i Masella. Torna aviat!

Els teus avantatges

Hi ha avantatges bons i després, estan els nostres. Samarretes signades, sessions d'entrenaments amb futbolistes, meet&greets, sortejos, descomptes i molt més. Molt aviat.

Més Sports Xperience

Ski Xperience

Secret spots amb Mireia Clemente

La Tosa Masella

Pugem fins als 2.500 metres per acompanyar Mireia Clemente en una de les seves baixades favorites a l’estació de Masella. Un recorregut de somni per desconnectar amb les vistes més espectaculars.

Ski Xperience

Snow tips amb Mireia Clemente

Tant si estàs començant a esquiar com si portes anys de pràctica, les caigudes són part del joc. Mireia Clemente ens explica com enfrontar-nos a un canvi de pendent i la tècnica de l’avió per ser més estables i millorar el nostre estil.

Fútbol Xperience

Out of context amb la María Costa i la Melanie Serrano

Què passaria si ajuntem a una esquiadora de muntanya amb una futbolista en un mateix terreny? No et perdis aquest crossover entre la María Costa i la Melanie Serrano.

Fútbol Xperience

6 tocs amb la María Llompart

Sabem molt bé que la María Llompart domina la pilota a la perfecció, però no coneixíem la seva altra faceta. No t’ho perdis.

Fútbol Xperience

Tenir un museu amb més de 1000 peces de l’Espanyol a casa

Bojos x el futbol

El Gabriel Martínez és un aficionat, molt aficionat del RCD Espanyol. Ho és tant que té un museu secret a la seva casa del Carmel. Vols saber quines peces guarda? T’avancem que són més de mil!

Fútbol Xperience

Visitar gairebé 200 estadis per tot el món

Bojos x el futbol

Els aficionats del futbol són capaços de fer veritables bogeries, com ara visitar gairebé 200 estadis per tot el món. On ha estat el més lluny que ha arribat el Natxo Diego per veure un partit? Coneixem la seva història.

Fútbol Xperience

Estadi emocional amb el Ricardo Arias

Per a molts aficionats, entrar en un estadi vol dir sentir-se part de l’equip i del partit. Així explica el Ricardo Arias, exjugador del Valencia CF, el que sent cada vegada que trepitja la seva casa de sempre: l’Estadi de Mestalla.

Fútbol Xperience

Estadi emocional amb el Nino

Des de l’estadi Martínez Valero, el Nino (Juan Francisco Martínez) s’emociona en recordar com d’especial ha estat l’Elche CF per a ell i la importància que sempre tindrà la seva afició.

Fútbol Xperience

Estadi emocional amb el Raúl Arribas

A l’estadi del Club Deportivo Leganés s’han viscut moments inoblidables, com a jugador i com a espectador. Sense dubte va ser un dels períodes més bonics de la vida del porter Raúl Arribas. Escolta les seves anècdotes.